Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do dyni długo samą siebie musiałam przekonywać, ale w końcu udało się i zupa, którą z niej przygotowałam bardzo mi smakowała ;)
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 61
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 103
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 61
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 122
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 61
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 103
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 61
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 122
Składniki
Ze skrzydełka i zieleniny przygotować wywar. W osobnym naczyniu na rozgrzaną oliwę wrzucić pokrojony czosnek i cebule, zrumienić. Następnie dodać pokrojone w kostkę marchewkę i dynię. Dodać przyprawy, zamieszać i dusić do miękkości.
Następnie dodać przygotowany wywar,obrane mięso z e skrzydełka i całość zagotować, po czym ostudzić i zmiksować na jednolity krem. Podawać z dodatkiem kremówki i groszku ptysiowego. Smacznego!