Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, gęsty krem to wspaniała propozycja dla lubiących dobrze zjeść ;)
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 451
Polecam.
Odsłon: 90
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 98
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 451
Polecam.
Odsłon: 90
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 98
Składniki
Gołąbka zagotować z zielonym selerem i umytym porem. Gotować przez ok. 20 min. Na patelni stopić masło i dodać obrany i pokrojony seler, przyprawić i dusić do miękkości.
Usmażonego selera przełożyć do zupy i gotować całość przez ok. 10 min. Potem gołąbka wyciągnąć, obrać mięso. Zupę przestudzić i dodać mięso. Całość zmiksować na gładki krem.
Podawać z kleksem ze śmietany i paluszkami grissini. Smacznego!