Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy zostanie nam rosół, a na pomidorową już nie możemy patrzeć, proponuję tę zupę, która naprawdę jest smaczna! Polecam!
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 2453
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 105
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 42
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 2453
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 105
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 42
Składniki
Oliwę rozgrzać, dodać pokrojone pieczarki i pora, doprawić i usmażyć. Rosół razem z warzywami podgrzać. Jarzyny z rosołu, pieczarki i pora przełożyć do blendera i zmiksować na krem.
Ziemniaki pokroić w kostkę i usmażyć na oleju. Przed podaniem do zupy dodać śmietankę i usmażone ziemniaki, ozdobić świeżą bazylią. Smacznego!