Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowe zupy to świetny pomysł na obiad! Są delikatne w smaku oraz wyjątkowo łatwe w przygotowaniu. Dlatego dzisiaj polecamy krem pieczarkowo-szpinakowy!. Więcej na blogu: www.smacznebodomowe.pl
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 92
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 18
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 92
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 18
Składniki
Pieczarki oraz cebulę kroimy w kostkę, podsmażamy na patelni z dodatkiem masła i doprawiamy solą oraz pieprzem Następnie przekładamy do garnka, dodajemy 4 szklanki bulionu, mrożony szpinak i gotujemy około 30 minut Pod koniec gotowanie dodajemy ser a następnie całość blendujemy Gotowy krem podajemy posypany prażoną cebulką i grzankami