Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowa, smaczna zupa w formie kremu to moja propozycja na obiad dla każdego ;)
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 522
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 57
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1086
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 339
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 522
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 57
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1086
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 339
Składniki
Gołąbka zagotować. Na maśle usmażyć czosnek, cebulę i cukinię. Do wywaru dodać pokrojone ziemniaki i marchewkę, doprawić. Gotować do miękkości. Do garnka przełożyć usmażone warzywa.
Mięso z gołąbka obrać, dodać do zupy i całość dokładnie zmiksować. Podawać np. z łyżką śmietany i czipsami z ziemniaków. Smacznego!