Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, która wbrew pozorom jest łagodna i naprawdę dobrze smakuje, polecam ;)
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 309
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 285
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 92
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 309
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 285
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 92
Składniki
Wszystkie warzywa zalać wodą, gotować z przyprawami do miękkości. Następnie dodać chrzan i zagotować.
Do zupy dodać serek topiony i zmiksować całość na gładki krem. Można podawać ze skwarkami, gotowanym jajem i zieloną cebulką. Smacznego!