Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dziś dla was nową wymyśloną prze ze mnie pyszną kolorową zupkę, przepis znajduje się na blogu
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1759
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1759
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Do garnka wlać 1,5 litra wody dodać opłukane mięso dowolne, przyprawę uniwersalną oraz suszoną włoszczyznę i gotować do miękkości mięsa. Gdy mięso jest prawie miękkie wtedy dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i gotować do ich miękkości
Jak ziemniaki są już miękkie dodać warzywa na patelnie razem z przyprawą która jest w nich zamieszać i gotować na wolnym ogniu według opakowania lub chwilę dłużej, następnie dodać świeży koper oraz natkę pietruszki i pogotować przez 3 minuty puki nie przygotujemy śmietany
Po wyznaczonym czasie wlać przygotowaną śmietanę zagotować przez 1 minutę i zdjąć z ognia