Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 34
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 156
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 362
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 34
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 156
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 362
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Składniki
Piersi dopraw, pokrój i obsmaż. Dodaj przecier,wodę, liść laurowy, ziele angielskie, pieprz i ugotuj. Pora pokrój w paseczki, marchew i boczek w kostkę. Boczek podsmaż, dodaj warzywa i smaż wszystko przez 5 minut. Całość razem z odcedzoną fasolą i makaronem dodaj do mięsa.Gotuj 10 minut. Udekoruj posiekaną pietruszką, dopraw solą i podawaj z parmezanem.