Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inspiracja ze starych przepisów. Przepis prawie jak na barszcz ukraiński tylko bez buraków. Moja trochę zmieniona wersja zupy „Pejzanka”. Kapusta i fasola smakowo doskonale komponują się razem w tym składzie.
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 16
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 17
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 88
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 252
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 16
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 17
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 88
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 252
Składniki
Oczyścić warzywa. Pokroić w plasterki marchewkę, pietruszkę w półsłupki a seler w kostkę. pora w cienkie paski.
Dodać warzywa do bulionu i gotować do miękkości.
Kapustę poszatkować i oddzielnie ugotować odcedzić.
Cebulę pokroić w kostkę a kiełbasę w plasterki i w kostkę i usmażyć na maśle.
Do zupy dodać fasolę, kapustę i usmażoną kiełbasę z cebulą. Doprawić przecierem pomidorowym.
Do zupy wlać śmietanę z mąką i rozprowadzoną z kilkoma łyżkami zupy. Doprawić solą oraz pieprzem. Po dodaniu śmietany krotko zagotować.