Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wspaniała zupka na upały
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 500
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 41
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 500
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 41
Składniki
wykonanie :Do garnka wlać 2 litry wody dodać mięso oraz marchew pokrojoną dowolnie i włoszczyznę, gotować do miękkości mięsa, następnie dodać pokrojone w kostkę ziemniaki oraz ziele i liść, doprawić do smaku przyprawą, gotować do miękkości ziemniaków. Gdy ziemniaki są już miękkie dodać drobno pokrojoną kapustę oraz cukier i majeranek, pogotować do miękkości kapusty, dodać koncentrat, zagotować. Po wyłączeniu gazu pokroić drobno natkę pietruszki. Po nalaniu do talerza obficie posypać pieprzem ziołowym jeśli ktoś lubi, ja uwielbiam pieprz zmienia smak zupy.