Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na mroźne dni. Super rozgrzewający.
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 176
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2844
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 176
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2844
Składniki
Kapustę płuczemy żeby nie była za kwaśna. Boczek smażmy na maśle 3 min.
Gotujemy żeberka do miękkości,następnie dodajemy kapustę,kiełbasę warzywa i boczek gotujemy aż wszystko będzie miękkie. Mięso obieramy i dodajemy do zupy.Podajemy z ziemniakami.