Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie babci Stefci na jeszcze chłodne dni.
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 9692
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 126
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 709
Sernik "Jajko sadzone" idealnie będzie pasował na świąteczny stół, choć bez o...
Odsłon: 128
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 91
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 9692
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 126
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 709
Sernik "Jajko sadzone" idealnie będzie pasował na świąteczny stół, choć bez o...
Odsłon: 128
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 91
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, poszatkować, posolić i odstawić na godzinę. Po czym odcisnąć i włożyć do garnka z pokrojoną słoniną. Zalać małą ilością wody, przyprawić do smaku i udusić na małym ogniu do miękkości, pod koniec dodać pokruszone pierniki, parówkę, chwilę podgotować i podawać z pieczywem.