Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 627
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 190
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 627
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 190
Składniki
KROIMY MIĘSO W KOSTKĘ, LEKKO SOLIMY I RUMIENIMY NA SMALCU. pRZEKŁADAMY DO GARNKA, A NA POZOSTAŁYM SMALCU PODSMAŻAMY ROZDROBNIONE JARZYNY, CZĘSTO MIESZAJĄC.DODAJEMY DO MIESA. PODSMAŻAMY CEBULĘ, PORA I DODAJEMY DO GARNKA. ZALEWAMY WODĄ I GOTUJEMY NA MAŁYM OGNIU. POD KONIEC GOTOWANIA DODAJEMY ZIEMNIAKI. NA KONĆU DODAJEMY KONCENTRAT I PRZYPRAWIAMY PAPRYKĄ. SMACZNEGO