Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gęsta zupa gulaszowa"
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 76
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 659
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 73
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 76
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 659
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 73
Składniki
W garnku rozgrzej smalec. Wrzuć posiekaną cebulę, a po chwili dołóż pokrojone w kostkę mięso wołowe i porządnie je obsmaż.
Zalej bulionem wołowym i wymieszaj z koncentratem oraz przyprawami. Gotuj do czasu, aż mięso będzie prawie miękkie.
Na koniec wrzuć pokrojone w kostkę warzywa i trzymaj zupę na ogniu ok. 20 minut. Gotowy gulasz posyp natką.Źródło: Kurier TV