Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznym dodatkiem do zupy będą małe kuleczki mozzarelli. Zupę polecam z grzankami, ryżem i makaronem :)
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 342
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 222
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34651
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 183
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 342
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 222
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34651
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 183
Składniki
Marchewki, pietruszkę oraz selera oczyszczamy. Drobno siekamy lub ścieramy na tarce. Przekładamy do garnka, zalewamy litrem wody, zagotowujemy. Pora drobno posiekać, dodać do gotujących się warzyw. Wkruszyć dwie kostki (mogą być warzywne lub mięsne). Zagotować zupę pod przykryciem przez ok. 15 minut. Po tym czasie dodać pomidory z puszki wraz z zalewą (pomidory krojone bez skórki. ) Gotujemy 15 minut. Zupę zdejmujemy z ognia, poczekamy aż ostygnie i blendujemy. Doprawiamy solą i pieprzem.