Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny i smaczny posiłek na obiad.
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88284
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 44
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88284
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 44
Składniki
Wykonanie: Włoszczyznę umyć, obrać, pokroić w drobne słupki(pora w krążki), zalać wrzątkiem, gotować, aż całkiem zmięknie. Mięso pokroić drobno w poprzek włókien. Naleśnika pokroić w drobniusieńkie i nie za długie paseczki. Mięso i naleśnika wrzucić do zupy. Dodać oliwę, natkę pietruszki, majeranek i przyprawić do smaku solą.