Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Delikatna zupa marchewkowa"
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5506
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 374
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 77
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5506
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 374
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 77
Składniki
Warzywa obierz. Marchewki oraz ziemniaki umyj, pokrój w kostkę. Cebulę i czosnek posiekaj, zeszklij w garnku na rozgrzanym maśle. Dołóż pozostałe jarzyny. Zalej bulionem. Poczekaj, aż całość zawrze, po czym zmniejsz płomień. Gotuj jeszcze około 20 minut.
Kiedy wszystkie warzywa będą już miękkie, zmiksuj je razem z wywarem. Zupę przypraw do smaku solą, pieprzem oraz cukrem (ew. miodem). Posyp posiekaną kolendrą.Źródło: Tina