Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, smaczna zupa , która idealnie sprawdzi się w sezonie zimowo/przeziębieniowym ;)
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4788
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 939
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 222
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4788
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 939
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 222
Składniki
Skrzydełko zagotować z połową pora, marchewką i zieleniną. Na maśle usmażyć pięć ząbków skrojonego w kostkę czosnku. Do wywaru dodać czosnek i całość dokładnie zmiksować. Dodać pokrojoną w plastry resztę pora i przeciśnięte pozostałe ząbki czosnku, zagotować, doprawić do smaku.
Boczek skroić w drobną kostkę, usmażyć, ser zetrzeć na drobnych oczkach. Zupę podawać z grzankami, serem i boczkiem. Smacznego!