Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo owocowy, prosty a zarazem wykwintny, najlepszy lekko zmrożony
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 119
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 167
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 47
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 140
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 119
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 167
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 47
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 140
Składniki
Brzoskwinie wypestkuj, pokrój. Zalej małą ilością wody, dodaj cukier i pod przykryciem gotuj 10 min. Dodaj maliny i całość zmiksuj na gładki krem i utrzyj z żółtkami. Przestudź.
Następnie przecier trzepaczką rozbij w wazie z dodatkiem szklanki wody. Wymieszaj z winem i sokiem. Podaj z biszkoptami. Udekoruj świeżymi malinami.