Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zbliża się lato - zbliżają upały. Chłodnik powinien często pojawiać się w naszej diecie. Oto prosty przepis na doskonały chłodnik.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 447
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1302
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 61
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 447
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1302
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 61
Składniki
Ogórki kroimy na drobną kostkę, a rzodkiewki ścieramy na dużych oczkach tarki. Szczypiorek i koperek należy posiekać.
Czosnek przeciskamy przez praskę. Wszystko wymieszać należy z jogurtem, kefirem i koncentratem buraczanym. Doprawiamy solą oraz pieprzem i odstawiamy do lodówki celem schłodzenia. Najlepszy jest na drugi dzień gdy smaki się przegryzą Dodatkowy plus tej zupy to jej dietetyczność. W linku pod wpisem znajdziecie więcej przepisów na lekkie dania zgodne z nową dietą Vitalia.