Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa porcja warzyw, doskonała na kolację lub do pracy.
Odsłon: 427
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 152
Pyszna i szybka dwukolorowa babka którą przygotowujesz w pięć minut, idealna...
Odsłon: 22794
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 155
Polecam.
Odsłon: 5392
Zdrowa porcja warzyw, doskonała na kolację lub do pracy.
Odsłon: 427
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 152
Pyszna i szybka dwukolorowa babka którą przygotowujesz w pięć minut, idealna...
Odsłon: 22794
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 155
Polecam.
Odsłon: 5392
Składniki
Na patelni lekko zrumieniłam cebulę, zdjęłam ją do rondla. Mocno obsmażyłam partiami pokrojoną w paseczki polędwicę, zdjęłam do rondla. Rondel od razu zalałam bulionem i zaczęłam gotować. Na patelni jeszcze przesmażyłam pieczarki pokrojone w czwórki i szóstki, w zależności od wielkości i paprykę pokrojoną w grubą kostkę, dałam je do rondla. Ogórki kiszone pokroiłam w grubszą kostkę i też dodałam. Po około 15 minutach dodałam koncentrat i mąkę rozrobioną w wodzie. Powinno się dodać śmietankę, ale nie używam. Doprawiłam sola i pieprzem. Po wyłączeniu ognia posypałam natka pietruszki.
Smacznego :)