Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, pożywna i na każdą okazję zupa, którą można serwować nie tylko na obiad.
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 75
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 478
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 205
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 173
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 75
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 478
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 205
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 173
Składniki
Do przygotowanej odpowiedniej wielkości miski wkładamy, mięso mielone, wszystkie przyprawy, zioła, jajko, odciśniętą kajzerkę. Dobrze wyrabiamy i doprawiamy. Następnie formujemy małe kulki i wkładamy do gorącej zupy. Gotujemy 10 minut na małym ogniu. Zupę przygotowujemy z postu: https://smaker.pl/przepisy-zupy/przepis-flaczki-z-boczniakow-przepis-babci,1998798,wmk.html Podajemy pulpeciki razem z gorącą zupą.