Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste i smaczne
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 36
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 4622
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 278
Mocno czekoladowe ciasteczka, chrupiące, ale i puszyste i delikatne. Są prost...
Odsłon: 141
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 36
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 4622
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 278
Mocno czekoladowe ciasteczka, chrupiące, ale i puszyste i delikatne. Są prost...
Odsłon: 141
Składniki
Pierś zmielić wyrobić mięso jak na mielone - dodać bułkę namoczoną, jajka. przyprawy, cebulkę (można ją zeszkilć na odrobinie oleju) i przyprawy
Zagotować wodę z kostką rosołową, włożyć do niej drobno pokrojone i oczyszczone pieczarki gfotować 25 min
Z mięsa wyrabiać małe kulki i wrzucać na gotujący się barszcyk pieczarkowy, gotować jeszcze 10 min.
Serki rozpuścić w niewielkiej ilości barszczyku i wlać do pozostałej części barszczyku, przyprawić do smaku.