Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy barszcz wigilijny, tradycyjny i zrobiony na własnym zakwasie z buraków.
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 106
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 213
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 106
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 213
Składniki
Buraki i włoszczyznę umyć, obrać, pokroić w plastry. Zalać wodą, zagotować, dodać opłukane grzyby, jabłko, ziarnka pieprzu oraz listek laurowy. Gotować do miękkości warzyw. Przecedzić, dodać resztę przypraw i kwas z buraków, chwilę pogotować, nie doprowadzając do wrzenia.