Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Barszczyk w wersji fit,smaczny i aromatyczny.
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 39
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 39
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Składniki
Buraki obrać,3 buraki zetrzeć na grubych oczkach tarki,resztę pokroić w kostkę. Marchew i pietruszkę zetrzeć. Kapustę pokroić drobno. Paprykę pokroić w paski.Kalafiora podzielić. Dać ziele i liście laurowe oraz fasolkę szparagową. Zalać wszystko wodą ,gotować 30-40min. Pod koniec gotowania dodać odcedzony groszek,fasolki ,przeciśnięty przez praskę czosnek oraz posiekany koperek Doprawić do smaku kwaskiem solą i pieprzem. Jogurt zahartować gorącym wywarem dodać do barszczu i zagotować. Smacznego życzę!