Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wyobrażam sobie lata bez barszczu czerwonego! Aromatyczny, lekki i smaczny! Spróbuj koniecznie i daj znać czy smakował! Dużo więcej kulinarnych inspiracji wraz z krótkimi filmikami krok po kroku znajdziesz na Instagramie oraz na kanale YouTube @smacznie_na_talerzu . Zapraszam.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 234
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 529
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 234
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 529
Składniki
Marchewkę pokrój w talarki, buraki obierz i zetrzyj na dużym oczku na tarce. Ziemniaki pokrój w większą kostkę. W garnku umieść marchewkę, pora, natkę pietruszki,buraki, przyprawy oraz ziemniaki. Zalej bulionem. Doprowadź do wrzenia i gotuj ok 15 min. Kiedy warzywa będą miękkie dodaj posiekaną botwinkę. Wlej ocet i śmietanę wcześniej zahartowana z obrobiona barszczu. Dopraw do smaku. Gotowe. Smacznego ????