Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny, szybki w wykonaniu barszczyk na obiad .
Kluski śląskie przeważnie robię z dziurką, a to dla tego aby6 w dziurce zatrz...
Odsłon: 205
Dzisiejsze rolady przygotowane z szynki wieprzowej, z wędzonym boczkiem, kieł...
Odsłon: 1960
Kluski śląskie przeważnie robię z dziurką, a to dla tego aby6 w dziurce zatrz...
Odsłon: 205
Dzisiejsze rolady przygotowane z szynki wieprzowej, z wędzonym boczkiem, kieł...
Odsłon: 1960
Składniki
Wykonanie: Z kości i warzyw gotujemy wywar, przecedzamy, dodajemy starty chrzan, czosnek i wędzonkę. Odstawiamy na moment z ognia i zabielamy śmietaną wymieszaną z mąką. Ponownie zagotowujemy, doprawiamy do smaku i podajemy z ugotowanymi jajami.