Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10536
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 903
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4918
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 844
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10536
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 903
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4918
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 844
Składniki
boczek i kiełbasę zaparzyć z zielem angielskim i liściem laurowym przez ok 1/2 godziny., Wyjąć przestudzić . Do wody wlać barszcz biały , zagotować , dodać sól ,pieprz Boczek i kiełbasę pokroić ,przesmażyć z cebulą i czosnkiem,majerankiem a następnie dodać do zupy
do barszczu dodać pokrojone jajka , maślankę , zagotować ,doprawić cukrem i chrzanem a na końcu dodać koperek