Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma nic prostszego i pysznego od zapiekanej białej kiełbasy. Idealna na imprezy, różne uroczystości lub po prostu na rodziną kolacje. Ułożona na puszystej pierzynce, owinięta aromatycznym boczkiem nic więcej nam nie potrzeba.
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 84
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 168
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 67
Słodki melon oraz słona szynka parmeńska to ciekawe połączenie, które genialn...
Odsłon: 69
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 84
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 168
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 67
Słodki melon oraz słona szynka parmeńska to ciekawe połączenie, które genialn...
Odsłon: 69
Składniki
1. Cebule obieramy, kroimy w krążki i układamy na dnie naczynia żaroodpornego.
2. Kiełbasy białe owijamy plastrami boczku wędzonego i układamy na cebuli. 3. Pieczemy 20 minut w rozgrzanym piekarniku w 180°C.
4. Po upieczeniu układamy na około pokrojone w cząstki pomidory. 5. Gotowe. 6. Smacznego.