Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 37
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 119
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 115
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 37
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 119
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 115
Składniki
Na każdy plaster szynki kładziemy plaster żółtego sera i składamy na pół(robimy tyle ile mamy produktów lub jak bardzo jestesmy głodni;]).Jajka wbijamy do miski solimy i pieprzymy ,delikatnie roztrzepujemy.Na patelni rozgrzewamy olej .Nastepnie postepujemy tak jak z schabowym;] bierzemy moczymy w jajku potem bułka tarta i na patelnie sparzymy na złocisty kolor i tak z kazdym kolejnym plastrem aż do wyczerpania zasobów. Podawac z ogórkiem kiszonym lub keczupem co kto woli Smacznego;]