Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko ,smacznie i na każdą okazje . Polecam.
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 176
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 97
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1788
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 57
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 176
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 97
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1788
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 57
Składniki
Wykonanie: Plastry szynki natrzeć przyprawami, delikat,majeranek pieprz...Pokropić maggi i wymieszać. Odstawić na noc do lodówki . Cebulę obrać pokroić w cieniutkie plastry , podsmażyć na oleju ,jak będzie już miękka , wbić jedno jajko ,lekko osolić ,opieprzyć zamieszać , Jak lekko się zetnie odstawić . Szynkę podsmażyć na rózowo z obu stron , pod koniec smażenia położyć , po łyżce cebuli z jajkiem,to przykryć, plastrem sera (salami) . Przykryć pokrywką ,jak ser zacznie się rozpuszczać ,odstawić z ognia i trzymać pod przykryciem, około 5 minut .
Smacznego!!!