Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kulka wieprzowa - soczysta, cudownie przeszła rozmarynowo-czosnkową marynatą
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 120
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 223
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 120
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 223
Składniki
Mieszam wszystkie składniki marynaty. Szynkę myję, osuszam i nacieram dokładnie marynatą. Przekładam do miski, owijam folią i odstawiam na 2-3 godziny.
Piekarnik rozgrzewam do 190 stopni Celsjusza. Szynkę umieszczam w woreczku do pieczenia. Szczelnie zawiązuję. Piekę 75 minut. Studzę.