Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybciutko i prosto się robi a na patyczek można nadziewać dowolne kompozycje.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 34
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 732
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 200
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 34
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 732
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 200
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, następnie rozbijamy. 2. Doprawiamy pieprzem oraz sola.
3. Na wykałaczkę nadziewamy na przemian, pokrojony w plastry ogórek, pokrojoną berlinkę, oliwkę, pieczarkę.
4. Układamy na środku mięsa.
5. Zawijamy ciasno roladki.
6. Zanurzamy w roztrzepanym widelcem jajku.
7. Panierujemy w bułce tartej.
8. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
9. Zapiekamy 30 minut w 180˚C. 10. Po upieczeniu wyjmujemy patyczki i kroimy wzdłuż. 11. Szaszłyki gotowe. 12. Smacznego.