Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek śliwki powoduję że schab nabiera walory smakowe i jest soczysty.
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1145
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 646
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 220
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1145
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 646
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 220
Składniki
1. Schab kroimy plastry i rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Na schabie układamy kilka śliwek suszonych.
4. Zawijamy roladki.
5. Otulamy boczkiem.
6. Na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia układamy roladki.
7. Zapiekamy w piekarniku 30 minut 180˚C.
8. Roladki gotowe. 9. Smacznego.