Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNA PROPOZYCJA NA SMACZNY OBIAD.GDY ZNUDZIŁY NAM SIE JUŻ zwykłe SCHABOWE,WARTO SIĘGNĄĆ PO TEN PRZEPIS
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 66
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1531
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 66
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1531
Składniki
schab dzielimy na porcje i rozbijamy.jajka roztrzepujemy(nie solimy,wtedy jajka będą miały naturalny kolor).gęstą śmietanę roztrzepujemy z sola(sól ją trochę rozrzedzi)i ziołami. "Suche"kotlety panierujemy kolejno w :mące,śmietanie,mace,jajku i bułce.Gotowe panierowane kotlety smażymy na oleju(jeśli ktoś lubi to na smalcu,ale wtedy zadusimy smak ziół).kotlety w zależności o grubości maja różny czas smażenia. Podawać z młodymi ziemniakami i surówką z pomarańczowego winegretu,truskawek i sałaty