Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjny schabowy w nowym wydaniu
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 10
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 82
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 92
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 10
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 82
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 92
Składniki
Kotlety schabowe umyć, rozklepać i posypać przyprawami. Następnie ułożyć na każdym kotlecie ser i wcześniej usmażone pieczarki. Zwinąć tworząc roladkę.
Mięso można dodatkowo obwiązać nicią, by się nie rozpadło w trakcie smażenia. Mięso smażymy na rozgrzanym oleju, w głębokim tłuszczu. Smażymy przez ok. 6-7 min. z każdej strony.