Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 178
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 178
Składniki
Kotlety smażymy w panierce. Grzybki zalewamy wodą i gotujemy ok 40 min, z zielem, liściem laurowym, pieprzem, solą, dodajemy pokrojoną cebulkę, i gotujemy jeszcze jakies 30 min,. dodajemy śmietankę i dusimy jeszcze kilka minut.
Wykładamy kotlety, polewamy sosikiem i posypujemy suszoną natką pietruszki.
Smacznego..