Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kiedy jesienne leśne zbiory się udały
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 155
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 312
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 114
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 155
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 312
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 114
Składniki
Opieńki ugotować w osolonej wodzie ( 10 min). odcedzić.
Grzyby i cebulę ( w kostkę) usmażyć na złoto na oleju, rozgarnąc na patelni i ułożyc plastry schabu (doprawione) . Usmażyć mięso z obu stron po 2-3 minut.
Dodać jogurt grecki i zioła, ewentualnie doprawić. Dusić razem jakieś 5 min. I gotowe.
Smacznego.