Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Schab z fasolką szparagową"
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3121
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 232
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3121
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 232
Składniki
Przepis przysłała Agata Skiba z Łabędziowa
Schab cienko rozbij, posyp z obu stron czubrycą, solą i pieprzem. Chłodź 20 min. Fasolkę ugotuj na półmiękko. Odcedź, ostudź.
Por pokrój w krążki, paprykę w paski, ser zetrzyj na tarce. Na plastrach mięsa równomiernie ułóż warzywa, posyp serem. Zwiń.
Panieruj w roztrzepanych jajkach i bułce tartej wymieszanej z sezamem. Roladki usmaż na oleju. Przykryj, duś kilka minut.Źródło: Chwila dla Ciebie