Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Schab w sosie z mleczka kokosowego"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Składniki
Buraki i ziemniaki obierz, pokrój w plastry, włóż do naczynia żaroodpornego i piecz w temperaturze 180°C przez 50 minut. Schab pokrój w cząstki, przypraw kolendrą, imbirem, solą i pieprzem, obtocz w mące, smaż na połowie oleju. Pieczarki obierz, przekrój na pół, przypraw, podsmaż na pozostałym oleju. Brukselkę gotuj do miękkości w osolonym wrzątku.
W garnku podgrzej mleko kokosowe, połącz z mięsem, dodaj odrobinę wody, przypraw, duś na małym ogniu około 30 minut. Mięso podawaj z dodatkiem przygotowanych warzyw.
Czas: około godziny.Źródło: Dobry Tydzień