Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab pieczony pod pierzynka z marchewka i cebulą i majonezem, bez smażenia, smaczne
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 23
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23695
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20263
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 23
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23695
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20263
Składniki
Schab lekko ubijamy, solimy i posypujemy pieprzem, Cebulę i marchew szatkujemy na drobnej tarce, Na plastrach schabów kładziemy majonez - cienka warstwę, następnie układamy po łyżeczce startej cebuli i marchewki, całość przykrywamy serem i wstawiamy do piekarnika. Po około 30 minutach jak ser bardzo dokładnie się stopi wyjmujemy na chwilę i nakładamy dość gruba warstwę majonezu, a następnie ponownie wstawiamy do piekarnika i pieczemy aż się majonez się zbrązowieje.