Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny schab pieczony w rękawie , to soczyste mięso które idealnie nadaje się na kanapki jako wędlina lub dodatek do drugiego dania podany na ciepło z ulubionym sosem np. pieczarkowym.
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 11003
Zdecydowanie jeden z najlepszych wypieków chleba jaki udało mi się stworzyć....
Odsłon: 85
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 11003
Zdecydowanie jeden z najlepszych wypieków chleba jaki udało mi się stworzyć....
Odsłon: 85
Składniki
Schab opłukaj , osusz ręcznikiem papierowym . Czosnek obierz przeciśnij przez praskę wymieszaj z solą. Schab natrzyj olejem a następnie czosnkiem z solą i musztardą.
Wszystkie przyprawy wymieszaj ze sobą w miseczce i posyp schab z każdej strony . Przełóż mięso do rękawa i włóż do lodówki najlepiej na całą noc.
Piekarnik nagrzej do 180 st . Schab piecz około 1,5 godziny . Smacznego .