Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab robiłam na święta,wyszedł kruchy ,wilgotny i bardzo smaczny.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 237
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 535
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 237
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 535
Składniki
Schab zaprawić przyprawami dzień wcześniej. Na drugi dzień wlać wino i włożyć naczynie do nagrzanego piekarnika do 180st.Wierzch przykryć .Piec góra-dół 60 min. Po godz.odkryć wierzch i zapiekać około 30min.Obrócic ,żeby się schab nie przypalił. Można jeśc na ciepło do obiadu jak również na zimno.
Smacznego życzę!