Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo fajne,ciekawe danie,idealne urozmaicenie na Twoim stole.
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 96
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 165
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 96
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 165
Składniki
Liście pora sparzyć i schłodzić w zimnej wodzie. Pokroić w długie paski.
Fasolkę rozmrozić, sparzyć i schłodzić w zimnej wodzie. Ogórka pokroić w drobną kostkę.
Połączyć fasolkę, ogórka, natkę, majonez i doprawić. Farsz nakładać na schab i zawijać owijając paskami pora.