Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowego można wykorzystać do smacznej, ciekawej propozycji, jak ta...Polecam ;)
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1749
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1749
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Składniki
Oliwę rozgrzać i dodać mięso pokrojone w większe kawałki. Doprawić i dusić do miękkości. Następnie dodać pieczarki pokrojone w duże plastry i ogórki konserwowe, także pokrojone. Dusić przez ok. 10 min.
Na końcu dodać śmietanę wymieszaną z mąka, zagotować. W razie potrzeby doprawić do smaku. Podawać np. z gotowanym ryżem i czerwoną papryką. Smacznego!