Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Roladki schabowe w cieście naleśnikowym"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 38
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 33
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 70
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 38
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 33
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 70
Składniki
Każdy płat schabu przykryj plasterkiem sera. Pomidor pokrój na 10 cząstek. Na brzegu każdego plasterka sera połóż po dwie cząstki pomidora i po dwie gałązki natki pietruszki. Zwiń ścisłe roladki, każdą owiń plasterkiem boczku i zepnij wykałaczkami.
Z podanych składników wyrób ciasto jak na naleśniki, tylko zdecydowanie gęstsze. Obtaczaj w nim kolejno roladki i smaż na gorącym oleju ze wszystkich stron. Odsącz z nadmiaru tłusz czu na papierowym ręczniku.Źródło: Chwila dla Ciebie