Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Roladki schabowe nadziewane kolendrą"
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 14
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23687
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20253
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 14
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23687
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20253
Składniki
Pasta z kolendry: zmiksuj lub utrzyj w moździerzu.
Schab cienko rozbij, posmaruj pastą z kolendry, zwiń, zepnij wykałaczkami. Olej rozgrzej w rondlu, obsmaż roladki z każdej strony. Polej wodą, duś do miękkości. Roladki zdejmij, trzymaj w cieple.
Połowę sosu wylej, włóż sparzony szpinak, dodaj śmietanę, przypraw do smaku solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Zagotuj. Ułóż na talerzach, na nim ułóż roladki. Podaj z ziemniakami.
<strong>Przepis przysłała Agnieszka Huber z Wrocławia</strong>
czas przygotowania 60 min, ilość porcji 5, cena za porcję 3 złŹródło: Chwila dla Ciebie