Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najsmaczniejsza wersja jego wysokości boczku!
rękaw do pieczenia
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. J...
Odsłon: 88
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 40
Polecam.
Odsłon: 371
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3644
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. J...
Odsłon: 88
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 40
Polecam.
Odsłon: 371
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3644
Składniki
Trzeba kupić surowy wędzony boczek, jak najwyższy, potem lepiej się prezentuje. Kupiłam dwa kawałki bo tylko tyle się udało wykroić wysokiej części boczku w sklepie. Boczek piecze się w rękawie do pieczenia na warstwie plastrów cebuli 1- 1,5 h w 185 C. Ja zawsze wole dłuższe pieczenie w rękawie.
Gotowe. Pieczenie podkręca smak i tak już pysznego boczusiu. Oczywiście jest smaczny na ciepło i zimno.
Smacznego :)