Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odrobina wyrazistych smaków na świątecznym stole. Boczek o smaku curry i pięć smaków.
rękaw do pieczenia
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 26
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 210
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 202
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 26
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 210
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 202
Składniki
Nie mogłam się zdecydować na smak boczku, więc przekroiłam boczek wzdłuż i użyłam dwóch przypraw. Jeden kawałek obsypałam curry a drugi przyprawą pięć smaków no i oczywiście solą.
Boczki najlepiej zostawić na noc, aby lepiej przeszedł przyprawami
Piekłam na warstwie warzyw w rękawie około 1,5 h w 180 stopniach. Oczywiście najlepszy jest jeszcze ciepły i trzęsący się, na zimno też.
:DDD
Smacznego :)