Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pasztet z selera"
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 361
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 96
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 60
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 361
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 96
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 60
Składniki
Porcje 6 90 min Cena 1,20 zł Kalorie 270 kcal
Obierz selery i cebule, zetrzyj na tarce jarzynowej o małych oczkach. Rozpuść margarynę i duś warzywa 5 minut. Kiedy ostygną, wsyp otręby, wlej żółtka i zmiksuj. Przypraw masę.
Ubij białka na sztywno, wymieszaj. Włóż masę do formy, posyp orzechami. Piecz ok. godziny w temp. 160°C.
Przepis przysłała Irena Wolniewicz z Żyrardowa</strong>Źródło: Takie jest życie